Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Pokazała, jak ubrała się na Komunię bratanka. Fani prawie biją jej pokłony!

HIT DNIA
Pokazała, jak ubrała się na Komunię bratanka. Fani prawie biją jej pokłony!

Po atrakcyjne rośliny do ogródka i na balkon w Nowej Soli ustawiają się kolejki

Po atrakcyjne rośliny do ogródka i na balkon w Nowej Soli ustawiają się kolejki

Polecamy

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd tygodnia od 15.03 w Lwówku ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Lwówku Śląskim, (15.03-21.03.2020)

Przegląd tygodnia od 15.03 w Lwówku ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Lwówku Śląskim, (15.03-21.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Lwówku ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Lwówku Śląskim, (8.03-14.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Lwówku ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Lwówku Śląskim, (8.03-14.03.2020)